Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

"STUDIO 54"


Σηκωνεσαι,ετοιμαζεσαι,βαζεις τα καλα σου,κανεις ενα σωρο σχεδια για τη νυχτα που ακολουθει,ελπιζεις να κανεις την πιο σουπερ γνωριμια,μιας κ το συγκεκριμενο μερος που σχεδιαζεις να πας ειναι 'τιγκα' στις προσωπικοτητες και λες...δεν μπορει,σημερα η' θα βρω εναν/μια θεο/α-γκομενακι η' θα βρω το νο 1 ατζεντη της Νεας Υορκης να με κανει super star και θα με βλεπει σε λιγους μηνες η μανα μου στο χωριο και θα με καμαρωνει!
Οταν ομως εμεις κανουμε σχεδια ο θεος γελαει...οποτε η ψυχρολουσια σου 'ρχεται και ειναι ολη δικη σου!.......οπως και η πορτα που τρως στην εισοδο του 'studio 54',γιατι μαλλον η φατσα σου δν ειναι τοσο τελεια οσο περιμενες η' το ντυσιματακι σου δν καλυπτει τις απαραιτητες προυποθεσεις...
Ποσοι εχουν βρεθει στο παρελθον σε αυτη τη θεση?Απειρα ατομα ....να περιμενουν με τις ωρες για να καταφερουν να περασουν μια βραδια στο studio 54!
Στη δεκαετια του 70',συγκεκριμενα την ανοιξη του 77',ανοιγει,που λετε,και αποτελει την πιο συντομη περιοδο στην ιστορια της αμερικανικης κουλτουρας.Δεν ειχε υπαρξει ποτε κατι τετοιο στο παρελθον,ουτε προκειται να υπαρξει θεωρω!Αξιοσημειωτοι θαμωνες του....ξεχωριστες προσωπικοτητες οπως Diana Ross ,Liza Minnelli,Halston,Calvin Clein,Elton John,Andy Warhol,Michael Jackson,Brooke Shields,Christopher Reeves..
Προσωπικα,το φανταζομαι σαν το πιο πολυτελες κ κοσμικο 'ανδρο ακολασιας'....Αυτο που δεν μπορω να φανταστω ειναι με τι μορφη θα υπηρχε σημερα,αν δεν ειχε καταληξει σε λουκετο μετα τη συλληψη του ιδρυτη-ιδιοκτητη Steve Rubell!........Τα σοδομα και τα γομορα!

Αναγνώστες