Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Χασαμε τα αβγα και τα πασχαλια!

Αγαπητοι μου φιλοι,

απευθυνομαι σε ολους τους αναγνωστες κατω των 18 που βρισκονται ακομα στα μαθητικα θρανια,καθως και στους ενηλικους γονεις τους,προσπαθωντας ετσι να κρουσω τον κωδωνα του κινδυνου πριν μας παρει κ μας σηκωσει ολους!
Μιλαω ως ενεργη πλεον καθηγητρια που εχει μπει για τα καλα στο χωρο της εκπαιδευσης.Μου εχουν πεσει τα μισα μαλλια της κεφαλης μου μ' αυτα που ακουω και για να μη μου πεσουν και τα υπολοιπα(κριμα ειναι μωρε)δωστε προσοχη.
Μικρα μου σπορακια,που νομιζετε οτι γινατε 14,15,16 χρονων και τα μαθατε ολα σ αυτη τη ζωη,πρεπει να συνειδητοποιησετε οτι αυτη ειναι η πιο εποικοδομητικη περιοδος της ζωης σας και για να μην προσγειωθειτε αποτομα αργοτερα,αφηστε κατα μερος τις αχρηστες μαγκιες γιατι δε ξερετε ποσες σφαλιαρες θα "φατε" αργοτερα απο τη σκληρη τουτη ζωη!
-Βαλτε το μυαλο μεσα στο κεφαλι σας και σταματηστε να πηγαινετε για καφεδες ολη την ωρα μια σταλια σκατα!
-σταματηστε να μιλατε ωρες στα κινητα με την καταραμενη what's up(καταρα σε οποιον την ανακαλυψε!)
-σταματηστε να μου λετε να μη σας βαζω ασκησεις στο σπιτι γιατι και καλα δεν εχετε πολυ χρονο!
-σταματηστε να δουλευετε στις κωλοκαφετεριες (με το μπαρδον αλλα ειμαι συγχισμενη!)για να βγαζετε και καλα το χαλτζιλικι σας!
ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΘΗΤΕΣ!
-Ανοιγετε και λιγο τα βιβλια σας για να μαθετε σε ποιο κεφαλαιο βρισκεστε αυτο τον καιρο στο σχολειο.Αλλιως που θα ξερω και γω η καημενη τι εχεις για την επομενη για να σε βοηθησω για το απροειδοποιητο test που νομιζεις οτι θα σου βαλει.
-Σταματα να με ρωτας πως σου πανε τα μαλλια καλυτερα,ισια ή κατσαρα οταν προσπαθω να σου εξηγησω το αναθεματισμενο Πυθαγορειο Θεωρημα.ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑ!
-Και κυριως εσεις που δινετε πανελληνιες φετος,μην εχετε την γελοια αυταπατη οτι αν διαβασετε τον τελευταιο μηνα θα γραψετε εστω ενα 16αρακι.Με ενα μηνα διαβασμα στις πανελληνιες μετα βιας να γραψετε πανω απο τη βαση!

Σεβαστοι γονεις,ξεβουλωστε τ αυτια σας και ακουστε και σεις τον κωδωνα στον οποιο αναφερθηκα παραπανω.
-Ποσο ασχημα ακουγεται στ αυτια μου οταν μου λετε "Δε θελω να γραψει τελεια,ενα 16 μου αρκει!"Εχετε καταστρεψει το παιδακι σας πριν παρει καν την αποφαση να καταστρεψει το ιδιο τον εαυτο του!
-Απαγορεψτε του επιτελους να δουλευει στο λυκειο!Μη με παιρνετε οι ιδιοι να μου ακυρωσετε το μαθημα γιατι "εχει δουλεια",σα να το επιβραβευετε κιολας!Σταματηστε να δινετε τετοιο παραδειγμα στο παιδι σας!Εχει χρονια να μαθει να παλευει για να ανεξαρτητοποιηθει.Για λιγο καιρο ακομα αξιζει να το χαρτζιλικωνετε εσεις!Εχει αλλες προτεραιοτητες τωρα.ΠΡΕΠΕΙ να εχει αλλες!
-Κοιταξτε και λιγο μεσα στο σπιτι σας και δειτε οτι το παιδι σας λειπει 12 ωρες την ημερα!
-Μην κουνατε συγκαταβατικα το "αδειο" κεφαλι σας λεγοντας μου "ναι το ξερω αλλα τι να κανω",οταν σας λεω οτι το παιδι σας δε διαβαζει καθολου.Καντε κατι!Μη με πληρωνετε τσαμπα!Μην επαναπαυεστε εχοντας απλα ησυχη τη συνειδηση σας οτι εσεις τουλαχιστο πληρωνετε καποιον!Δεν τελειωνει εκει ο ρολο σας!Εκει αρχιζει!
-Πειτε του και καμια κουβεντουλα οταν βλεπετε οτι αλλαζει χρωμα μαλλιων 3 φορες το χρονο!-Τρομαξα να τη γνωρισω μια φετος!Την ειχα αφησει ξανθια και μου ερχεται μελαχρινη!

Παρτε κανενα τσουλουφι και τραβηξτε το λιγο γαμω την πολιτισμενη κοινωνια μου!
Η κατασταση εχει ξεφυγει!

Και μια τελευταια ρητορικη ερωτηση...ειμαι μολις 25,αλλα γιατι μου φαινεται οτι απο τοτε που ημουν εγω μαθητρια περασαν αιωνες!
Τυχαιο?Δε νομιζω...........-

Αναγνώστες