Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΛΗΣΗ!!

Η πιο εξυπνη και τολμηρη διαφημιστικη εκστρατεια στα χρονικα!!
Στη Λετονια,για να αλλαξουν μυαλα στους παραβατες του οριου ταχυτητας,σκεφτηκαν κατι απιστευτο και ακρως αποτελεσματικο!!
Οσοι εκ των τολμηρων κυριων αποφασιζουν να πατησουν το γκαζι λιγο παραπανω απο το επιτρεπομενο,βρισκονται στη διολου ευχαριστη θεση να υπογραψουν ενα πιστοποιητικο με το οποιο δηλωνουν οτι ειναι διατεθημενοι να γινουν δωρητες οργανων!!!!!!!
Το αποτελεσμα??
Να μειωθουν τα ατυχηματα στην ασφαλτο κατα 29% και να αυξηθει κατα 39% η δωρεα οργανων.Γιατι σου λεει,οι οδηγοι μπορει να μη θυμουνται ενα οποιοδηποτε διαφημιστικο αλλα δεν θα ξεχασουν ποτε τη μερα που αθελα τους εγιναν δωρητες οργανων!
Το συμβολαιο που υπογραφουν αναφερει,
''Υπαρχουν ανθρωποι που θα εδιναν τα παντα για να βρισκονται στη θεση μου,και εαν βρισκονταν,δεν θα επαιζαν ποτε με τη ζωη τους.
Εγω ο/η---------,
εφοσον εχω την ταση να υπερβαινω το οριο ταχυτητας στο δρομο και/η να οδηγω επιθετικα,με το παρον δηλωνω οτι η ζωη μου δεν ειναι πρωτης προτεραιοτητας για μενα και ευχαριστως θα την αποχωριζομουν.Εχοντας σωας τας φρενας,κατανοω οτι αργα η' γρηγορα θα εμπλακω σε ατυχημα και αφου αυτο συμβει,αφηνω την καρδια μου,τα νεφρα μου και οποια αλλα οργανα του σωματος μου δεν καταστραφουν απο το ατυχημα,σε εκεινους που τα χρειαζονται πραγματικα.
Επισης ζητω εκ των προταιρων να με συγχωρεσουν οι ανθρωποι και τα αγαπημενα προσωπα εκεινων για τους οποιους θα ειμαι εγω υπευθυνος για το θανατο η' την αναπηρια,εξαιτιας ατυχηματος.
----,----,--ο9
Υπογραφη
-----''




Που καταντησαμε για να πεισθουμε....
να μας απειλουν με τη ζωη μας,
για να σωσουμε τη ζωη μας!!

Δεν ξερω για εσας,
αλλα εγω τους βγαζω το καπελο!!!!!

3 σχόλια:

seniorita είπε...

σοβαρά;;
δεν το ήξερα..εμ μόνο με τέτοια δραστικά μέτρα φαίνεται πως μπαίνουμε στο σωστό δρόμο..

moutro είπε...

Φα-ντα-στι-κό! Ο τύπος που το σκέφτηκε ήταν πολύ μάγκας. Άσε που στην Ελλάδα θα ήμασταν παγκοσμίως οι 1οι δωρητές με τόσες μ@λακίες που κάνουμε. :)))))

dalibu είπε...

seniorita,
συμφωνω απολυτως..ποσο μαλλον οταν προκειται για μας τους Ελληναρες!!Πρωτεσταντες στην παρανομια!

moutro,
και λιγα λες...θα σωζαμε την ανθρωποτητα!!

Αναγνώστες