Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Καθε εμποδιο για καλο?

Παιρνοντας τη σκυταλη απο το φιλο μου alterego,ερχομαι και γω να θιξω αλλο ενα αποφθεγμα-ρητο.
"Καθε εμποδιο για καλο"???
Δεν ξερω ακριβως τον κυριουλη που το πρωτοδιατυπωσε,αλλα ερχομαι να σημειωσω οτι η φρασουλα ερχεται κανονικα για να απαλυνει τον πονο της απογοητευσης και να παρηγορησει ατυχους και κατατρεγμενους.
Γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι καλο εχει το να χασεις μια αεροπορικη πτηση λογω καθυστερησης,το να χασεις μια προαγωγη στη δουλεια σου,το να κοπεις σ ενα μαθημα στη σχολη σου,το να σε κουτσουλησει ενα περιστερι ενω πηγαινεις σ ενα ραντεβου και τα λοιπα και τα λοιπα.
Τωρα θα μου πειτε,οτι το αεροπλανο που εχασα,μπορει να πεσει η΄ οτι το μαθημα που κοπηκα,θα το περασω στο αλλο εξαμηνο με καλυτερο βαθμο η΄ οτι το να σε κουτσουλησει ενα περιστερι ειναι τυχη!
Κοιταξτε να δειτε...αδιαμφισβητητα,καποιες φορες,καποια εμποδια βοηθουν στο να γινει κατι καλυτερο στο μελλον,που δε το ειχαμε σχεδιασει..αλλα αυτο ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ!
Ας φτυσουμε αυτη την καραμελα πια!ΕΛΕΟΣ φιλοι μου!Ας δεχτουμε την αποτυχια και τη γκαντεμια μας ενιοτε.Ανθρωποι ειμαστε!
Και βαζω και τον εαυτουλη μου μεσα γιατι φυσικα κι εγω εχω στηριχθει αρκετες φορες σ αυτο το "τσιτατο"!(οχι δε με εχει κουτσουλησει περιστερι ενω πηγαινα σε ραντεβου!)


(εχω ομως χασει πτηση ρε γαμωτη!!)ουπς να με συγχωρειτε για το απρεπες σχολιο!
Μερσι!

6 σχόλια:

alterego είπε...

Συμφωνω μαζι σου. Συνηθως αυτο το γνωμικο το λεμε για να παρηγορηθουμε για μια αποτυχια και καμμια φορα μας βγαινει σε καλο η πιστευουμε οτι μας βγαινει σε καλο.
Καλυτερα παντως να μην υπηρχαν εμποδια.
Καλη σου μερα και καλη βδομαδα

ΑΝΤΙΓΟΝΑΚΙ είπε...

Οτι ειναι γραμμενο να γινει θα γινει....τωρα εμποδια και χαζα...δεν τα πιστευω..
Ο χρονος δειχνει παντα......
Φιλιαααα!

dalibu είπε...

Φιλε μου alterego,
εχουμε καταριψει μεσα σε λιγες μερες δυο γνωμικα!Και με τρανταχτα επιχειρηματα!Δεν ξερω για σενα αλλα εγω νιωθω οτι σκεφτομαστε με τον ιδιο ακριβως τροπο.
Καλησπεραα

Aeriko,
ολοι εχουμε γραμμενο που το λενε πεπρωμενο!..που λεει και το ασμα!
τα φιλια μου

seniorita είπε...

εγώ έχω κοπεί σε μάθημα που φυσικά πέρασα στο άλλο εξάμηνο..ίσως το λέμε αυτό το γνωμικό γιατί όταν περνάμε εμπόδια στη ζωή μας ακόμα κι όταν δεν μας βγαίνουν σε καλό γινόμαστε δυνατότεροι..

dalibu είπε...

Σαφως και καποια εμποδια μας βοηθανε να γινομαστε δυνατοτεροι.Συμφωνω μαζι σου.
Εγω αμφεβαλλα για το απολυτο του πραγματος!

katsadonisx είπε...

Τα μεγάλα έργα γεννιούνται συνήθως στη στροφή του δρόμου..

Μου φαίνεται πώς το μεγαλύτερο λάθος μας είναι ότι στην ανησυχία και την ανυπομονισία μας.

Αναγνώστες